tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jarkka Kivikanta <jarkka.kivika...@smallplanet.fi>
Subject Problem with apache 2.0.46 and jakarta connector 1.2.13
Date Tue, 21 Jun 2005 13:38:43 GMT
Hi,

I'm having a very strange problem with the connector.
It creates only one connection and after this it does not create any 
additional connections.

In the mod_jk.log I only get :

[Tue Jun 21 16:16:12 2005] [13609:34976] [debug] 
ajp_done::jk_ajp_common.c (2046): recycling connection cache slot=0 for 
worker ajp13
[Tue Jun 21 16:16:12 2005] [13609:34976] [debug] jk_handler::mod_jk.c 
(1959): Service finished with status=304 for worker=ajp13
[Tue Jun 21 16:16:12 2005] [13612:34976] [debug] 
map_uri_to_worker::jk_uri_worker_map.c (455): Attempting to map URI 
'/xxx/web/dlc_empty.jsp' from 1 maps
[Tue Jun 21 16:16:12 2005] [13612:34976] [debug] 
map_uri_to_worker::jk_uri_worker_map.c (467): Attempting to map context 
URI '/xxx/web/*'
[Tue Jun 21 16:16:12 2005] [13612:34976] [debug] 
map_uri_to_worker::jk_uri_worker_map.c (481): Found a wildchar match 
ajp13 -> /xxx/web/*

After this, nothing...

So the worker is found but no additional connections are made.
It seems that the reusing of the connections does not work.
Has anyone had any similar problems?

Regards,
Jarkka Kivikanta

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message