tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anoop kumar V <anoopkum...@gmail.com>
Subject Re: servlet/jps: servlet is Ok but jsp NoClassDefFoundError
Date Tue, 03 May 2005 17:43:07 GMT
Does your servlet do anything like modify tomcat properties etc?? 
Seems liek an unusual problem to me - one that I have not encoutered!!

-Anoop

On 5/3/05, Ferrari Laura <Laura.Ferrari@tilab.com> wrote:
> 
> 
> 
> I am working with Tomcat 5.0
> 
> In a working webapp \ondemand (with only jsp) I added a servlet.
> 
> The servlet work correctly but the jsp is not able to find the
> lib/engine.jar (where the its classes are defined).
> 
> Without Servlet the JSP works.
> 
> With servlet I can not have my index.jsp
> 
> I tried to put the jar related to servlet in common/lib, but is the
> same, the servlet works, but not the jsp.
> 
> Any idea?
> 
> Thanks.
> 
> Regards.
> 
> Laura Ferrari
> 
> Gruppo Telecom Italia - Direzione e coordinamento di Telecom Italia S.p.A.
> 
> ====================================================================
> CONFIDENTIALITY NOTICE
> This message and its attachments are addressed solely to the persons
> above and may contain confidential information. If you have received
> the message in error, be informed that any use of the content hereof
> is prohibited. Please return it immediately to the sender and delete
> the message. Should you have any questions, please send an e_mail to
> MailAdmin@tilab.com. Thank you
> ====================================================================
> 
> 


-- 
Thanks and best regards,
Anoop

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message