tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "BATCHELOR, SCOTT \(CONTRACTOR\)" <SCOTT.BATCHE...@DFAS.MIL>
Subject RE: Tomcat 5.5.7 will not autodeploy war files (UNCLASSIFIED)
Date Thu, 12 May 2005 17:46:41 GMT
I am actually just copying the war file to the webapps directory.  This is the way I have always
done it in the past but with 5.5.7 it doesnt seem to be working.

Thanks,

SB

-----Original Message-----
From: Samara, Fadi N Mr ACSIM/ASPEX [mailto:Fadi.Samara@hqda.army.mil]
Sent: Thursday, May 12, 2005 12:37 PM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: Tomcat 5.5.7 will not autodeploy war files (UNCLASSIFIED)


Classification:  UNCLASSIFIED 
Caveats: NONE

Looking at your server.xml file, it should actually autodeploy it. 
How are you updating the war file ? Copy/paste ? Or you're actually
Letting your IDE auto deploy to the "webapps" directory ?


-----Original Message-----
From: BATCHELOR, SCOTT (CONTRACTOR) [mailto:SCOTT.BATCHELOR@DFAS.MIL] 
Sent: Thursday, May 12, 2005 1:19 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: Tomcat 5.5.7 will not autodeploy war files

I apologize up front if this has been answered at some other time.  This is
my first day on the list and I could not locate a search function for the
archives.

I am running Tomcat 5.5.7 with Apache 2.0.52 and ModJk 1.2.6

For some reason when I drop a war file in the webapps directory it will not
auto deploy if there is already a version of the application in the webapps
directory.  In fact I have to delete the application directory and then
restart Tomcat for it to deploy the changes.

Has anyone ran into this before?

Here is part of my server.xml file

<Host name="localhost" appBase="webapps"
       unpackWARs="true" autoDeploy="true"
       xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">

And here is part of the context

<Context path="/some_app"
                         docpath="some_app"
                         crosscontext="false"
                         debug="0"
                         reloadable="true">

Is there another config file that might be causing this problem?

Thanks in Advance.

-SB


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
Classification:  UNCLASSIFIED 
Caveats: NONE


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message