tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Allistair Crossley" <Allistair.Cross...@QAS.com>
Subject RE: POST not working
Date Thu, 05 May 2005 12:22:07 GMT
are you running IE6 and NTLM-authenticated applications?

> -----Original Message-----
> From: Christian Dechery [mailto:christian@ability.com.br]
> Sent: 05 May 2005 13:16
> To: Tomcat Users List
> Subject: Re: POST not working
> 
> 
> It's a regular JSP page with nothing to it. This application 
> (SCA) works 
> perfectly, I've been using it for two years on several projects.. 
> Suddenly all the POSTs on the server stopped working BUT the main 
> application (the huge intranet thing).
> 
> It's not any error in MY application (or any application, for that 
> matter), proof of that, is that even the /admin application 
> that comes 
> with tomcat is not working. I can't login cuz it uses POST to process 
> login and password, and I'm 110% sure using the correct user/password 
> but it always gives me "Invalid login/password", for the 
> obvious reason 
> it isn't getting ANY user/password from the POSTed form.
> 
> It's something with the server, but I don't have a clue. :(
> 
> Allistair Crossley wrote:
> 
> >what are you posting to? what does your html <form> tag look 
> like, have you specified multipart?
> >
> >  
> >
> >>-----Original Message-----
> >>From: Christian Dechery [mailto:christian@ability.com.br]
> >>Sent: 05 May 2005 13:02
> >>To: Tomcat Users List
> >>Subject: Re: POST not working
> >>
> >>
> >>I don't get any response, no errors presented, I just realised that 
> >>nothing is being POSTed.
> >>Only GET works.
> >>
> >>Mark Thomas wrote:
> >>
> >>    
> >>
> >>>What response do you get when you try to POST?
> >>>
> >>>Mark
> >>>
> >>>Christian Dechery wrote:
> >>>
> >>>      
> >>>
> >>>>Hi everyone, hope u can help me solve this one. It's at 
> >>>>        
> >>>>
> >>least weird.
> >>    
> >>
> >>>>I have a 4.1.3 installed on a FreeBSD machine running a 
> >>>>        
> >>>>
> >>huge intranet 
> >>    
> >>
> >>>>corporate system. It runs smoothly and very fast, but for 
> >>>>        
> >>>>
> >>some very 
> >>    
> >>
> >>>>weird reason, that webapp is the only one on the server 
> >>>>        
> >>>>
> >>wich allows 
> >>    
> >>
> >>>>POST.
> >>>>
> >>>>Even the /admin tool won't allow posts, therefore I can't 
> >>>>        
> >>>>
> >>login to it.
> >>    
> >>
> >>>>I have another webapp (a little one, for access control), 
> >>>>        
> >>>>
> >>installed. 
> >>    
> >>
> >>>>It is the simplest webapp possible, only a few JSPs, but 
> >>>>        
> >>>>
> >>POST doesn't 
> >>    
> >>
> >>>>work on it, only GET.
> >>>>
> >>>>I've searched through server.xml looking for something that could 
> >>>>explain this, but found nothing. I have even created a 
> >>>>        
> >>>>
> >><Context> for 
> >>    
> >>
> >>>>SCA exactly as the one I have for the main application.
> >>>>
> >>>>Any clues?
> >>>>
> >>>>Thanks in advance,
> >>>>Christian from Rio, Brazil
> >>>>
> >>>>
> >>>>        
> >>>>
> >>------------------------------------------------------------
> ---------
> >>    
> >>
> >>>>To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> >>>>For additional commands, e-mail: 
> >>>>        
> >>>>
> >>tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> >>    
> >>
> >>>>
> >>>>        
> >>>>
> >>>
> >>>      
> >>>
> >>------------------------------------------------------------
> ---------
> >>    
> >>
> >>>To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> >>>For additional commands, e-mail: 
> tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> >>>
> >>>
> >>>      
> >>>
> >>------------------------------------------------------------
> ---------
> >>To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> >>For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> >>
> >>
> >>    
> >>
> >
> >
> ><FONT SIZE=1 FACE="VERDANA,ARIAL" COLOR=BLUE> 
> >-------------------------------------------------------
> >QAS Ltd.
> >Developers of QuickAddress Software
> ><a href="http://www.qas.com">www.qas.com</a>
> >Registered in England: No 2582055
> >Registered in Australia: No 082 851 474
> >-------------------------------------------------------
> ></FONT>
> >
> >
> >---------------------------------------------------------------------
> >To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> >For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> >
> >
> >  
> >
> 
> -- 
> **------------------------------------------------------------
> ------------------** 
> 
> 	*Christian Dechery
> Analista / Desenvolvedor
> A B I L I T Y *Soluções Interativas*
> *+55 21 38526657*
> *www.ability.com.br* <http://www.ability.com.br>*
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 
> 


<FONT SIZE=1 FACE="VERDANA,ARIAL" COLOR=BLUE> 
-------------------------------------------------------
QAS Ltd.
Developers of QuickAddress Software
<a href="http://www.qas.com">www.qas.com</a>
Registered in England: No 2582055
Registered in Australia: No 082 851 474
-------------------------------------------------------
</FONT>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message