tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark <elihusma...@gmail.com>
Subject Re: Tomcat taking 125 seconds to launch
Date Sun, 03 Apr 2005 20:39:26 GMT
gonna need more information.   hardware, config files..etc.

On Apr 2, 2005 6:42 PM, Michael Mehrle <michael@datasaur.com> wrote:
> I just installed tomcat 5.5.9 on Fedora FC3 and it's suddenly taking a long
> amount of time to launch - 125 seconds to be exact!
> 
> INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
> Apr 2, 2005 6:39:00 PM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
> INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
> Apr 2, 2005 6:39:00 PM org.apache.jk.server.JkMain start
> INFO: Jk running ID=0 time=0/364  config=null
> Apr 2, 2005 6:39:00 PM org.apache.catalina.storeconfig.StoreLoader load
> INFO: Find registry server-registry.xml at classpath resource
> Apr 2, 2005 6:39:00 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
> INFO: Server startup in 125430 ms
> 
> I didn't have this problem before - does anyone experience the same delay?
> It's also looking a bit more sluggish... Any input would be greatly
> appreciated.
> 
> Michael
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message