tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Remy Maucherat <remy.mauche...@gmail.com>
Subject Re: Tomcat taking 125 seconds to launch
Date Sun, 03 Apr 2005 21:09:44 GMT
On Apr 3, 2005 11:04 PM, Michael Mehrle <michael@datasaur.com> wrote:
> Hi Mark:
> 
> Okay, the machine is a P4, 1GB RAM (512MB assigned to tomcat), and besides
> Tomcat 5.5.9, there's Apache running and mysql. Apache is not in use much. I
> have the apache logging set to WARN, so the slowdown is not due to excessive
> logging.
> 
> The site is running an image gallery and there are probably around 100 jps
> for the gallery and image pages. I am not sure if adding jsps does affect
> the startup time.
> 
> The configuration is a modified version of appfuse 1.5 (struts and
> hibernate) - so this should give you a good idea of how it is structured.
> FYI: on my development machine here at home Tomcat starts in 28 seconds -
> identical project and configuration.
> 
> Any help would be greatly appreciated - if you need any configuration files,
> just ask and I'll email them to you.

You didn't post anything really relevant, but maybe it could be caused
by the port binding (for some reason).

-- 
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Rémy Maucherat
Developer & Consultant
JBoss Group (Europe) SàRL
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message