tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Delphine LĂȘ <...@kaidara.com>
Subject apache + tomcat + JK connector configuration
Date Wed, 13 Apr 2005 18:01:28 GMT
Hello,

 

Has anyone had any success in configuring Apache (2.0.53) with Tomcat
(4.1.29) in Windows XP, using a recent JK connector ?

We have a server running with the JK2 connector and I'm trying to
replace it with the latest JK connector (JK-1.2.10), the reason being
that JK2 is officially unsupported as of 15 Nov 2004 and we're
experiencing a problem with truncated requests due to this connector.

 

In Apache, I configured a worker called worker1 and I send everything
from context /examples to this worker following
http://jakarta.apache.org/tomcat/connectors-doc/howto/quick.html.

The configuration looks fine, since I can see in the following lines in
mod_jk.log:

 

[Wed Apr 13 18:49:13 2005] [debug]
uri_worker_map_add::jk_uri_worker_map.c (269): exact rule
/examples=worker1 was added

[Wed Apr 13 18:49:13 2005] [debug] build_worker_map::jk_worker.c (219):
creating worker worker1

[Wed Apr 13 18:49:13 2005] [debug] wc_create_worker::jk_worker.c (125):
about to create instance worker1 of ajp13

[Wed Apr 13 18:49:13 2005] [debug] wc_create_worker::jk_worker.c (138):
about to validate and init worker1

[Wed Apr 13 18:49:13 2005] [debug] ajp_validate::jk_ajp_common.c (1781):
worker worker1 contact is 'localhost:6969'

 

However, if I send a request, it doesn't get through and I get an error
message in the browser.

The log shows:

[Wed Apr 13 18:50:16 2005] [info]
ajp_connect_to_endpoint::jk_ajp_common.c (877): Failed connecting to
tomcat. Tomcat is probably not started or is listening on the wrong
host/port (127.0.0.1:6969). Failed errno = 61

[Wed Apr 13 18:50:16 2005] [info]  ajp_send_request::jk_ajp_common.c
(1227): Error connecting to the Tomcat process.

 

What should I change in Tomcat configuration to have it work with JK
instead of JK2 ? 

It is of course started and listening on port 6969. The configuration in
server.xml looks like this:

 

<Connector className="org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector"

port="6969" minProcessors="5" maxProcessors="75" enableLookups="true"
redirectPort="8443" acceptCount="100" debug="0"
connectionTimeout="20000" useURIValidationHack="false"
disableUploadTimeout="true"/>

 

Thanks.

 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message