tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From SRio...@nashen.com
Subject configure server.xml to use Realm
Date Thu, 24 Feb 2005 17:04:55 GMT
Hi, 

I try to set up a single sign on using a form for a web application. I use 
Apache Tomcat 5.0.28 Server. When I put this line in my server.xml config 
file and restart the server. I get no error message and everything seems 
to be started OK but when I try to access the server from a web browser, 
it doesn't answer my request. The admin consol is not responding, my 
applications neither... event the welcome page at the root. Remove the 
line and it works fine. But I need it for my single sign on. I try to 
connect to an iSeries server from a Windows 2000 server. They are in the 
same domain.

<Realm className="org.apache.catalina.realm.JDBCRealm" debug="99" 
driverName="com.ibm.as400.access.AS400JDBCDriver" 
                userNameCol="TCUUSR" connectionName="name" 
userTable="TCUSERS" userCredCol="TCUPWD" 
                validate="true" 
connectionURL="jdbc:as400://10.1.1.100/drfiles" userRoleTable="TCUSRROL" 
                roleNameCol="TCUROL" connectionPassword="pwd" /> 

Does anyone knows what could prevent the server from answering my requests 
because what I get is "loading" with the hour glass followed (later) by 
the page cannot be displayed.

Thank you very much for any help you can provide.

Simon Riopel
Nashen + Nashen Consultants Inc.
Phone: 514.345.8826 ext 121
Fax: 514.342.4820
http://www.nashen.com
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message