tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jason Nichols" <ja...@quantumland.com>
Subject help: connecting Tomcat 5.5 to Apache 2.0 with mod_jk 1.2.8 on ISP's server
Date Wed, 09 Feb 2005 19:17:30 GMT
Hello all:
  I've been working on installing Tomcat 5.5 with Apache 2.0 for about two
weeks now, and I've been stuck with an error for a week. A lot of my
difficulty is that I'm working on a leased ISP's server, and am dealing with
a complex pre-existing Apache installation.

If you can help or tell me about a good source for integrating Apache with
Tomcat via mod_jk (other than apache.org & google, which I've been using),
that would be great. 
I'm trying to get to the standard Tomcat examples pages. Any help is
appreciated.

Problem:
 Apache 2.0.50 running on a (virtual) server, musegraphics.musegraphics.com,
leased from an ISP (olm.net). Apache works fine. Installed Tomcat 5.5.4,
connecting it to Apache via mod_jk version 1.2.8.

When I have this line 
JkMount /* musegraphicsworker
in httpd.conf (actually a file included by httpd.conf) I get the Apache
"Internal Server Error" page. I also get the following in mod_jk.log
map_uri_to_worker::jk_uri_worker_map.c (700): Attempting to map URI '/' from
1 maps
map_uri_to_worker::jk_uri_worker_map.c (718): Attempting to map context URI
'/*'
map_uri_to_worker::jk_uri_worker_map.c (755): Found a context match
musegraphicsworker -> /
jk_handler::mod_jk.c (1715): Into handler jakarta-servlet
worker=musegraphicsworker r->proxyreq=0
wc_get_worker_for_name::jk_worker.c (92): did not find a worker
musegraphicsworker
jk_handler::mod_jk.c (1883): Could not find a worker for worker
name=musegraphicsworker

When I comment it out, Apache works fine, but of course no Tomcat access.
Any ideas would be appreciated
Jason





More info on Stuff I've done:
I added these to httpd.conf:
LoadModule jk_module modules/mod_jk.so #at the end of the LoadModule's list

And I commented out these(put there by my ISP), b/c they seemed to be
interfering with mod_jk.so

#<IfModule mod_jk.c>
#  JkWorkersFile /etc/httpd/conf/workers.properties   
 # <IfDefine PROD_SERVER>
#       JkLogFile    /var/log/httpd/mod_jk.log
 # </IfDefine>
  #<IfDefine TEST_SERVER>
#       JkLogFile    /var/log/httpd-test/mod_jk.log
 # </IfDefine>
#  JkLogLevel  error
#</IfModule>

Here are the lines I added to workers.properties

worker.musegraphicsworker.type=ajp13
worker.musegraphicsworker.host=www.musegraphics.com
worker.musegraphicsworker.port=8011
worker.musegraphicsworker.cachesize=10
worker.musegraphicsworker.cache_timeout=600
worker.musegraphicsworker.socket_timeout=300
worker.musegraphicsworker.socket_keepalive=1

What I've done to solve it:
I've googled a lot, & I've also searched this list's archive, found one
person with the same problem but no answer. Again, any help would be greatly
appreciated.  I'm fairly new 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message