tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aris Javier" <aris.jav...@eazix.com>
Subject RE: Tomcat Bug?
Date Tue, 25 Jan 2005 05:07:31 GMT
I've deleted the cookies, ie history, temp files...
is this the way to empty browser cache?

I've also deleted the whole webapp/elog folder before deployment.
but to no avail.

thanks
aris

 

-----Original Message-----
From: Parsons Technical Services [mailto:parsonstechnical@earthlink.net]

Sent: Tuesday, January 25, 2005 1:01 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Tomcat Bug?

Empty your browser cache. 

How are you doing the deploy?
Make sure the directory is being removed before redeploy. 
Are other pages updating?
What if you delete the page all together?

Doug


----- Original Message -----
From: "Aris Javier" <aris.javier@eazix.com>
To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, January 24, 2005 11:11 PM
Subject: Tomcat Bug?


Hello!
 
Please Help!
 
It seems Tomcat won't refresh the page...
 
I have this logout.jsp page.. have configured it so many times...
deployed it to webapps/elog/web folder but still it's initial logout.jsp
appeared... 
 
restarted tomcat, restarted browser, and even restarted my pc... but to
no avail.
 
im using tomcat 5.0.25 on windows 2000...
 
is this tomcat 5.0.25 bug?
 
Thanks!
Aris



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message