tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ryan Stewart <zzant...@go.com>
Subject Re: Re: JSP compilation problem
Date Sun, 02 Jan 2005 05:34:19 GMT
First, I apologize if I came of sounding rude before. As an infrequent visitor to this list,
I wasn't aware that you are a frequent contributor. I also don't seem to have received the
other reply you mention. My next thought is that you might have two versions of Java installed.
If so, which version is Tomcat using? Are you sure you compiled the servlet with the same
one?

-----Original Message-----
From: "Frank W. Zammetti"<fzlists@omnytex.com>
To: "Tomcat Users List"<tomcat-user@jakarta.apache.org>
Date: Sat Jan 01 07:22:09 PST 2005
Subject: Re: JSP compilation problem

>I did not post twice Ryan.  If two posts appeared, it is the same 
>problem with the list processor that we've been seeing for weeks now.
>
>I did post a reply however... I tried your suggestion and manually 
>compiled.  I have NO classpath variable in the environment (I thought 
>this might have been a classpath issue, and I guess it could still be, 
>but I don't see how at this point).  I manually put servlet-api.jar, 
>jsp-api.jar and jasper-runtime.jar in /tomcat/common/lib on the 
>classpath and compiled, and it compiles cleanly.  So the problem would 
>not appear to be a problem with the generated servlet.  Any other ideas?
>
>Thank you!
>


___________________________________________________
Check-out GO.com
GO get your free GO E-Mail account with expanded storage of 6 MB!
http://mail.go.com



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message