tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pablo Carretero Sánchez" <pcarret...@cygnux.com>
Subject blank page
Date Wed, 26 Jan 2005 09:16:56 GMT
Hi all,

I have a problem in my production environment and I cann't reproduce this in
develop one.

I'm using Tomcat 5.0.27, IIS 6 and Isapi_redirect 1.0.

When I ask on jsp or servlet I get blank page. I review the looger but I don't
see any error. Only in the IIS connector I can see entries like:

---------------------------------------------------------------------------------------
[Wed Jan 19 10:53:23 2005]  [jk_isapi_plugin.c (586)]: jk_ws_service_t::write,
WriteClient failed
[Wed Jan 19 10:53:23 2005]  [jk_ajp_common.c (1052)]: ERROR sending data to
client. Connection aborted or network problems
[Wed Jan 19 10:53:23 2005]  [jk_ajp_common.c (1303)]: ERROR: Client connection
aborted or network problems
---------------------------------------------------------------------------------------

Any help will be appreciate.

Best regards

-- 
______________________________________
Pablo Carretero Sánchez
Cygnux

Arquitecto de Software
Pintor Velazquez nº 3 Esc Izq 7º B
28932 &#8211; Móstoles (Madrid)
Movil: +34 699929150
pcarretero@cygnux.com




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message