tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Warron French" <wfre...@xtria.com>
Subject RE: JBoss + Tomcat + Apache-1.3.33
Date Fri, 03 Dec 2004 21:39:32 GMT
OK, if I have these processes running:

/usr/local/apache/bin/httpd
/bin/sh /usr/local/jboss-3.2.5/bin/run.sh
/usr/local/j2sdk1.4.1_04/bin/java -server -Dprogram.name=run.sh -Xmx1536m -classpath /usr/local/jboss-3.2.5/bin/run.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_04/lib/tools.jar
org.jboss.Main



Then I really am running Apache, Jboss and Tomcat right?  And all I need to do is just use
mod_proxy?  Is that correct?


Merry Christmas & Happy New Year!
Warron French
Sr. Network Engineer
Xtria, LLC


-----Original Message-----
From: Filip Hanik - Dev [mailto:devlists@hanik.com]
Sent: Friday, December 03, 2004 3:56 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: JBoss + Tomcat + Apache-1.3.33


for the fastest and easiest solution, just use mod_proxy, it will only take you a few minutes
to setup

Filip

----- Original Message -----
From: "Warron French" <wfrench@xtria.com>
To: "User Tomcat (E-mail)" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, December 03, 2004 2:53 PM
Subject: JBoss + Tomcat + Apache-1.3.33


I have been running full tilt into a wall trying to get a website up and running again with
Apache-1.3.33 + Tomcat-4.1.31 +
JBoss-3.2.5.


Is this possible or is there a conflict with the above mentioned versions of these softwares?






A little history of my situation:
A server was built from scratch with RedHat Linux 9 / 2.4.20-31.9smp.
It came because of the version of linux and by way of RPM install the Apache-2.0.40 server.
A coworker of mine installed the JBoss (of which I can only tell you it's version) and mod_jk2
(I assume this IS the Tomcat, but I
don't know enough).

The server due to complications with some websites it was supportin was suggested to be built
with Apache-1.3.33 instead, so I
uninstalled the Apache-2.0.40 rpm.

It wasn't until a month later (last Friday, 26 November 2004) that someone noticed the website
using the JBoss and Apache and Tomcat
connector weren't working together.

I am not a very strong developer.  I have been looking for a configure script to use to reinstall
Tomcat or mod_jk for my new
Apache-1.3.33 which is what is currently running.

People keep sending me the help pages from the website, but the site is simply lacking in
defined steps and support.


PLEASE HELP!
Merry Christmas & Happy New Year!
Warron French
Sr. Network Engineer
Xtria, LLC
8045 Leesburg Pike #400
Vienna, VA 22182
Desk: 703-821-6110
Main: 703-821-6000
Fax:  703-827-0374


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message