tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jonathan Eric Miller" <jemil...@uchicago.edu>
Subject Re: Auto-deploy not working in Tomcat 5.5.4 when .war file has a META-INF/context.xml?
Date Thu, 11 Nov 2004 19:52:00 GMT
Thanks, I appreciate you testing that. However, it simply doesn't work for 
me. I don't see how it could work for you and it doesn't work for me. I have 
a totally stock installation of Tomcat 5.5.4 and used the same exact file 
that I sent to you. I start Tomcat, copy the file, it gets deployed, update 
the war (originally, I was just recreating the file so that it had a new 
modified time, however, I tried adding an additional file to it and that 
didn't make a difference either), copy it again, and it doesn't do anything. 
If I do the same thing with the other file that doesn't have the 
context.xml, it works fine.

Also, I just tried it on Solaris. I installed both .war files, they both 
deployed, touched the one without a context.xml, it redeployed, touched the 
one with a context.xml, nothing happened.

If anyone else is willing to test it, I have the files at the following 
URLs.

http://parakeet.uchicago.edu/test-with-context.war
http://parakeet.uchicago.edu/test-without-context.war

Thanks,
Jon

----- Original Message ----- 
From: "Remy Maucherat" <remy.maucherat@gmail.com>
To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Thursday, November 11, 2004 1:17 PM
Subject: Re: Auto-deploy not working in Tomcat 5.5.4 when .war file has a 
META-INF/context.xml?


> On Thu, 11 Nov 2004 11:09:58 -0600, Jonathan Eric Miller
> <jemiller@uchicago.edu> wrote:
>> I don't see it at least on the inital bug report page at
>> http://nagoya.apache.org/bugzilla/enter_bug.cgi?product=Tomcat%205
>>
>> Maybe I need to commit the page first and there's another page...
>>
>> I don't want to submit a report just yet, because I'm still in the 
>> process
>> of trying to figure out how the new logging works and I want to make sure
>> there isn't a error occurring that I'm not seeing because of this.
>>
>> I tried it with Tomcat 5.0.28 and found that it was throwing an exception 
>> in
>> the console about the context path not being set. So, I added that path 
>> to
>> my context.xml and it then worked with 5.0.28, but, still won't work with
>> 5.5.4, but, like I said, I want to see if I can figure out how to use the
>> new logging. My guess is that it's something similar and I'm just not 
>> seeing
>> the error message.
>
> Don't use path or docBase (unless the webapp is not inside the host
> appBase) in your context.xml file with Tomcat 5.5.
>
> I tested it, and it works fine for me, so please don't open a bug report.
>
> - start Tomcat
> - put test-with-context.war in webapps
> - it gets autodeployed
> - use a zip tool to modify the war (I added an additional resource in it)
> - it gets redeployed (the expanded folder is deleted, and then
> recreated by expanding the war again)
>
> -- 
> xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> Rémy Maucherat
> Developer & Consultant
> JBoss Group (Europe) SàRL
> xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message