tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From hanasaki <hanas...@hanaden.com>
Subject vitual hosts returning blank page on tomcat 5
Date Thu, 21 Oct 2004 12:56:59 GMT
The below virtual host was added to the tomcat5.0 and 5.5 server.xml 
file.  There is an index.html page in the directory specified by the 
appBase.  Hitting www.hanaden.com gives a blank page and no entry in any 
log file.  Entries/xml files in the Catalina/www.hanaden.com directory 
seem to be picked up.  Any idea why the root context is always returning 
a blank page and not even logging the access?

Thanks,

FYI: yes it was run without having the host commented out.

       <!--Host name="www.hanaden.com" debug="0" 
appBase="/opt/webdomains/www.hanaden.com"
              unpackWARs="false" autoDeploy="true"
              xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">

               <Valve className="org.apache.catalina.valves.AccessLogValve"
                      directory="logs"  prefix="hanaden.com_access_log." 
suffix=".txt"
                      pattern="common" resolveHosts="false"/>

              <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
                       directory="logs"  prefix="hanaden.com_log." 
suffix=".txt"
                   timestamp="true"/>
        </Host-->

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message