tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From SARMIENTO Claudia COGA <csarmie...@coga.com.pe>
Subject JNDIRealm Problem
Date Wed, 15 Sep 2004 16:34:38 GMT
Hello:
I have a problem with my JNDIRealm configuration in Tomcat 5.
I'm using the bind mode for authentication
My company have Microsoft Active Directory with two ou within ou=People
I configured the server.xml to connect to my ldap sucessfully but only to
one OU, i tried to put only ou=People in UserBase to search in both sub OU
but i can't connect
This i how i have server.xml:
In this case i can connect if the user is in ou=TGP, if the user is in
ou=COGA i can't

      <Realm className="org.apache.catalina.realm.JNDIRealm" debug="99"
             connectionURL="ldap://10.158.1.4:389"
 
userPattern="cn={0},ou=TGP,ou=People,ou=Public,dc=reltsa,dc=coga,dc=com"
             userSubtree= "true"
             digest="MD5"
             roleBase="ou=People,ou=Public,dc=reltsa,dc=coga,dc=com"
             roleName="cn"
             roleSubtree="true"
             roleSearch="(uniqueMember={0})"/>


So i tried this:
      <Realm className="org.apache.catalina.realm.JNDIRealm" debug="99"
             connectionURL="ldap://10.158.1.4:389"
             userBase="ou=People,ou=Public,dc=reltsa,dc=coga,dc=com"
             userSearch="(uid={0})"
             userSubtree= "true"
             digest="MD5"
             roleBase="ou=People,ou=Public,dc=reltsa,dc=coga,dc=com"
             roleName="cn"
             roleSubtree="true"
             roleSearch="(uniqueMember={0})"/>
but don't work
Any ideas?

Thanks a lot
Claudia

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message