tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Villar <john.vil...@florhard.com>
Subject Re: Help with Tomcat Install?
Date Wed, 08 Sep 2004 16:03:17 GMT
Well, certainly your Tomcat setup works fine, look at the end of your 
response page.... it could be, however, that the default webapp hasn't 
been installed, check webapps/ROOT and see if it is there, its a default 
response servlet in the WEB-INF/web.xml file

Lash, David A (David) escribió:

>Hi
>I am trying to figure out why my tomcat install is not working. 
>
>System: Apache 1.3.29
>Server: Solaris 8
>Tomcat: 4.1.18
>
>
>I installed tomcat (setting my CATALINA_HOME and JAVA_HOME). 
>
>When I go to http://localhost:8080 I cannot display the 'default page'. Any idea why?
Enclosed is the 'page' I receive:
>
>Thanks
>dave l
>
>
>
>HTTP Status 404 - /
>--------------------------------------------------------------------------
>type Status report
>message /
>description The requested resource (/) is not available.
>
>--------------------------------------------------------------------------
>Apache Tomcat/4.1.18
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>
>
>  
>

-- 
John Villar
Gerente de Proyectos
Computadores Flor Hard Soft 2058 C.A.
www.florhard.com



Mime
View raw message