tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Janian" <ajan...@scottrade.com>
Subject RE: How to "start" a web app?
Date Thu, 08 Jul 2004 18:50:08 GMT
Are you sure that Tomcat itself is running?  Did the manager webapp get loaded.  You should
see in the logs that the manager webapp, administraion app, and a couple other examples get
loaded if you are using Tomcat out of the box and have not disabled it.  Did you provide a
username and password when the box popped up?  What was the result if so?

Andrew

-----Original Message-----
From: Michael Labhard [mailto:m.labhard@comcast.net]
Sent: Thursday, July 08, 2004 1:19 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: How to "start" a web app?


On Thursday 08 July 2004 11:14 am, Andrew Janian wrote:
> You don't get a login screen, you get a login popup.  Not getting that
> either?

Nope, not getting that either.  I did see it once, yesterday.  Ever since, 
nothing.  I have even reinstalled Tomcat without benefit.

-- Michael

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message