tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin, David S" <david.s.mar...@intel.com>
Subject RE: Win2K3 / Tomcat 4.1 and 5.0 issues
Date Tue, 27 Jul 2004 19:18:13 GMT
QM,

Yes, they both have the same FS in the Win2K and Win2K3 machines.

Well I know it's not the NIC card on the machine because I can log onto
the server that is having the issue, go to the machine where the 48MB
file lives and drag and drop it onto the desktop and the file transfers
in ~2 min.


------------------------------------------------------------------------
--------
David Martin


-----Original Message-----
From: QM [mailto:qm300@brandxdev.net] 
Sent: Tuesday, July 27, 2004 12:08 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Win2K3 / Tomcat 4.1 and 5.0 issues

On Tue, Jul 27, 2004 at 12:05:00PM -0700, Martin, David S wrote:
: our IT guys install IIS on the machine with the issue, created a test
: HTML page that has an upload field and IIS is showing the same type of
: problem ... weird.

Hmm... That takes Java I/O out of the picture.

Same type of FS under 2k vs 2k3?

-or what about a NIC problem? 
I've been bitten by a few "autonegotiating" cards that didn't.

-QM

-- 

software  -- http://www.brandxdev.net
tech news -- http://www.RoarNetworX.com


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message