tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dale, Matt" <Matt.D...@beCogent.com>
Subject RE: Stopping takes ages
Date Thu, 29 Jul 2004 15:15:43 GMT

Yes those look like the right ones. Are you using apache as the webserver? If so which module
are you using to send the requests to tomcat?

Ta
Matt

-----Original Message-----
From: Christina Androne [mailto:achristina@home.ro]
Sent: 29 July 2004 16:14
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Stopping takes ages


Dale, Matt wrote:

>It sounds like its possible that error could be causing the problem. I would suggest switching
to either JK or JK2 connectors to connect to your webserver as they are still being developed,
unlike Warp.
>
>  
>
Right now the only connectors I have enabled are:

    <Connector className="org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteConnector"
               port="8080" minProcessors="5" maxProcessors="75"
               enableLookups="true" redirectPort="8443"
               acceptCount="10" debug="0" connectionTimeout="60000"/>

    <Connector className="org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteConnector"
               port="80" minProcessors="5" maxProcessors="75"
               enableLookups="true" redirectPort="8443"
               acceptCount="10" debug="0" connectionTimeout="60000"/>

Are those the right ones to use?

Thank you
Christina


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message