tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Patrick Dalla Bernadina" <patr...@jfes.trf2.gov.br>
Subject My problem
Date Mon, 19 Jul 2004 18:24:00 GMT
Detailing my problem:

-----Server.xml

<Server>

   <Service name="jboss.web"

      className="org.jboss.web.tomcat.tc5.StandardService">

      <Connector port="80" address="10.0.0.1"

         maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"

         enableLookups="false" redirectPort="8443" acceptCount="100"

         connectionTimeout="20000" disableUploadTimeout="true"/>

      <Connector port="8009" address="${jboss.bind.address}"

         enableLookups="false" redirectPort="8443" debug="0"

         protocol="AJP/1.3"/>

      <Engine name="jboss.web" defaultHost="localhost">

         <Logger className="org.jboss.web.tomcat.Log4jLogger"

            verbosityLevel="WARNING"

            category="org.jboss.web.localhost.Engine"/>

         <Host name="localhost"

            autoDeploy="false" deployOnStartup="false"
deployXML="false">

            <DefaultContext cookies="true" crossContext="true"
override="true"/>

         </Host>

      </Engine>

   </Service>

</Server>

 

So I start tomcat.

 

When I use the address http://10.0.0.1/ the session variables are
created and the application functions well.

 

When I use the host name http://intranet <http://intranet/>  the session
variables aren't created and the application don't function. Only pages
that don't rely on session variables function.

 

This only happens on IE. In FireFox the application functions in both
cases.

 

Can someone help-me?


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message