tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Iván Escobedo <iescob...@nacion.co.cr>
Subject RE: Problem with jdbc:odbc in Tomcat 5.025
Date Wed, 21 Jul 2004 21:30:29 GMT
Ok, something happened after i started the Tomcat 5.0.27 in standalone, 'cause now i start
it in service mode and now it works.  What the...?
I really don't know what happened, i just now that now it works.

Any insights?

-----Mensaje original-----
De: Robert Bateman [mailto:bobbateman@sequoiallc.com] 
Enviado el: Miércoles, 21 de Julio de 2004 02:38 p.m.
Para: Tomcat Users List
Asunto: Re: Problem with jdbc:odbc in Tomcat 5.025

Ivan,

It may "not" be a jar issue.  One of the "problems" with running something as a service in
Windows is that the program must know it's a service and log into and network drives or data
bases itself.  Do you have your data source set to read a file on a networked drive?

Bob


On Wednesday 21 July 2004 04:30 pm, Iván Escobedo wrote:
> Yes Wade, I started Tomcat 5.1 as a standalone and it works, could it 
> be that the service doesnn't load some jars? Another thing you have to 
> know is that the app is accesing a System DNS .
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message