tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Smith <d...@cornell.edu>
Subject Re: apache2 crashes when using connectors - nobody?
Date Fri, 02 Jul 2004 13:14:09 GMT
Someone might be able to help if you would be so kind as to provide more 
information like relevant parts of your Apache config and the 
workers.properties file.  Also was the mod_jk connector package you 
installed built for this version of Apache?

--David

Andy Spiegl wrote:

>Hm, nobody out there who has seen this problem before and might
>be able to help me?
>
>
>I installed tomcat-4.1.30 on a SuSE 9 box.  So far so good.
>But then I tried to install the connector modules into the apache
>(version 2.0.49-23) but didn't succeed.
>
>I find this type of lines in the apache error.log:
> [notice] child pid 21721 exit signal Segmentation fault (11)
>
>and these lines in the mod_jk.log:
> [jk_uri_worker_map.c (485)]: Into jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
> [jk_uri_worker_map.c (619)]: In jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker, wrong parameters
>
>I checked all available documentation and web resources but couldn't find
>any pointers to why that is so.  I have tried pretty much all versions of
>the connector modules I could find but apache always crashes like this.
>
>For now I chose the mod_proxy method to serve the jsp files, but I'd prefer
>the connectors.  Could some kind soul please point me to the solution.
>
>Thanks in advance,
> Andy.
>
>  
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message