tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Dubuc <martind1...@yahoo.com>
Subject SSL Hangs Tomcat
Date Mon, 05 Jul 2004 22:00:59 GMT
I am trying to get SSL to run under Tomcat 5.0.19. I
have configured my server as documented in
http://jakarta.apache.org/tomcat/tomcat-5.0-doc/ssl-howto.html:

- I have created a keystore.
- I have imported a root and a tomcat key.
- I have set the redirectPort to 8443 on the Coyote
connector.
- I have copied the following SSL config connector in
the server.xml:

<Connector
className="org.apache.coyote.tomcat5.CoyoteConnector"
           port="8443" minProcessors="5"
maxProcessors="75"
           enableLookups="true"
disableUploadTimeout="true"
           acceptCount="100" debug="0" scheme="https"
secure="true"
           clientAuth="false" sslProtocol="TLS"
           keystoreFile="/home/user/.keystore"
           keystorePass="blah"/>

I have restarted Tomcat. I see this log:
Using CATALINA_BASE:   /usr/local/jakarta-tomcat5.0
Using CATALINA_HOME:   /usr/local/jakarta-tomcat5.0
Using CATALINA_TMPDIR:
/usr/local/jakarta-tomcat5.0/temp
Using JAVA_HOME:       /usr/local/jdk1.4.2
Jul 5, 2004 8:03:37 PM
org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init
INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on port 8080

But nothing else. It seems to hang when it loads the
SSL connector. If I comment out the SSL connector, the
server starts without any problem.

Any advice on how to get this to work?

Martin




	
		
__________________________________
Do you Yahoo!?
New and Improved Yahoo! Mail - 100MB free storage!
http://promotions.yahoo.com/new_mail 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message