tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andy Spiegl <tomcat-user.a...@spiegl.de>
Subject apache2 crashes when using connectors - nobody?
Date Fri, 02 Jul 2004 08:46:10 GMT
Hm, nobody out there who has seen this problem before and might
be able to help me?


I installed tomcat-4.1.30 on a SuSE 9 box.  So far so good.
But then I tried to install the connector modules into the apache
(version 2.0.49-23) but didn't succeed.

I find this type of lines in the apache error.log:
 [notice] child pid 21721 exit signal Segmentation fault (11)

and these lines in the mod_jk.log:
 [jk_uri_worker_map.c (485)]: Into jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
 [jk_uri_worker_map.c (619)]: In jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker, wrong parameters

I checked all available documentation and web resources but couldn't find
any pointers to why that is so.  I have tried pretty much all versions of
the connector modules I could find but apache always crashes like this.

For now I chose the mod_proxy method to serve the jsp files, but I'd prefer
the connectors.  Could some kind soul please point me to the solution.

Thanks in advance,
 Andy.

-- 
                              o      _     _         _
  ------- __o       __o      /\_   _ \\o  (_)\__/o  (_)          -o)
  ----- _`\<,_    _`\<,_    _>(_) (_)/<_    \_| \   _|/' \/       /\\
  ---- (_)/ (_)  (_)/ (_)  (_)        (_)   (_)    (_)'  _\o_    _\_v
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Programmers - Use Safer Hex !

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message