tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From stella luna <stell...@mac.com>
Subject Help getting to index.jsp
Date Sat, 05 Jun 2004 23:55:12 GMT
None of my image graphics for my default index.jsp page or loading, as 
well as the manager and admin apps seem to be broke.


my sever.xml file looks like this

<Server port="8005" shutdown="SHUTDOWN" debug="0">


     <Connector className="org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector"
      port="8009" address="127.0.0.1" minProcessors="5" 
maxProcessors="75"
      enableLookups="true" appBase="webapps"
      acceptCount="10" debug="0"/>


     <Engine className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpEngine"
      name="Apache - Tomcat4" defaultHost="defaultHost" debug="0">

       <Host name="defaultHost" appbase="/var/www/html">
                 <Context path="" docBase="" />
       </Host>

       <Host name="tgrant.com" appBase="webapps">

             <Alias>www.tgrant.com</Alias>
             <!-- Global logger unless overridden at lower levels -->
             <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
                     directory="/home/virtual/site1/fst/var/log"
                     prefix="tomcat4_log."
                     timestamp="true"/>

             <Realm className="org.apache.catalina.realm.MemoryRealm" />

       </Host>

     </Engine>

   </Service>
</Server>


anyone have any ideas?

you can see my page at tgrant.com


thanks,

TOm


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message