tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lee, Roger (NE)" <roger....@gd-ns.com>
Subject SSL - Page Cannot be displayed
Date Wed, 09 Jun 2004 13:12:55 GMT
Greetings all,
 
Background: Server is W2K Adv SP2 with IIS 5.0.  JDK 1.3, JSSE
extensions are installed.
 
I am having some issues setting up Tomcat to use SSL.  I have
successfully installed a certificate in the keystore and configured the
server.xml file.  HTTPS is to listen on port 8443 and HTTP is to listen
on 8700.  I have done a netstat and confirmed that both ports are
listening on all IP addresses.
 
The issue I am having is when I go to https://localhost:8443
<https://localhost:8443/>  I get a page cannot be displayed.  If I go to
http://localhost:8700 <http://localhost:8700/>  the page comes up.  I
cannot figure out why HTTP works but HTTPS does not work.
 
Help!
 
Thanks,
 
Roger Lee
Computer Sciences Corporation
Supporting the General Dynamics Account 
781-455-3249
------------------------------------------------------------------------
--------------
 
This is a PRIVATE message. If you are not the intended recipient, please
delete without copying and kindly advise us by e-mail of the mistake in
delivery. NOTE: Regardless of content, this e-mail shall not operate to
bind CSC to any order or other contract unless pursuant to explicit
written agreement or government initiative expressly permitting the use
of e-mail for such purpose.
 
------------------------------------------------------------------------
----------------
 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message