tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jens.Muel...@dbv-winterthur.de
Subject Migration 4.1.27 to 4.1.30 -> Servlet-Configuration won't work
Date Wed, 23 Jun 2004 12:18:07 GMT
Hi all,

I want to migrate a single webapplication from Tomcat 4.1.27 to Tomcat
4.1.30.
So I installed the new version on my server.
After configuration I copied my webapplication from 4.1.27 to 4.1.30. It is
a ROOT-webapp.

In this application there a 3 servlets with the follwing mapping configured:

        <servlet-mapping>
                <servlet-name>login</servlet-name>
                <url-pattern>/login/</url-pattern>
        </servlet-mapping>

        <servlet-mapping>
                <servlet-name>appmanager</servlet-name>
                <url-pattern>/lappmanager</url-pattern>
        </servlet-mapping>

        <servlet-mapping>
                <servlet-name>app</servlet-name>
                <url-pattern>/*</url-pattern>
        </servlet-mapping>

In 4.1.27 I can call http://xxx/login and http://xxx/appmanager without any
problems. Every other request goes to the app-servlet.
In 4.1.30 every request goes to the app-servlet. Even http://xxx/login and
http://xxx/appmanager.

And also the method request.getPathInfo() return null. I don't know why.

What's goin' wrong?

  - Jens


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message