tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Yansheng Lin" <yansheng....@silvacom.com>
Subject RE: tomcat 5, Tiles and encoding
Date Tue, 13 Apr 2004 20:47:09 GMT
Hi, did you get this one figured out yet?  

If it's on a form, you might want to try method="posted" and
enctype="multipart/form-data".

-Yan 


-----Original Message-----
From: Paulo Alvim [mailto:alvim@powerlogic.com.br] 
Sent: Monday, April 12, 2004 9:11 AM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: tomcat 5, Tiles and encoding


Hi!

I've just moved my Struts+Tiles application from TC4 to TC5 and I'm now
having encoding problems when trying to post data...(portuguese special
characters aren't being recognized).

I've read topics about Tomcat 5+encoding issues related to "included JSPs"
(ex: http://forum.java.sun.com/thread.jsp?forum=45&thread=495792) and since
I use Tiles and Tiles uses "RequestDispatcher.include" calls to include
markup jsp components in layouts, I'm trying this way...but the labels in my
page are ok - just my "posted data" have the problem.

Is there anyone with the same issue?

Thanks in advance!

Paulo Alvim





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message