tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ken Perregaux <KPerreg...@NuGenesis.com>
Subject RE: Having trouble using CGI with Tomcat 4.1...
Date Wed, 04 Feb 2004 19:29:00 GMT
I edited the web.xml file and renamed the servlets-cgi.renametojar file to
servlets-cgi.jar, restarted Tomcat and tried to run a simple hello windows
program or perl script and I get the error

-----Original Message-----
From: Mark Thomas [mailto:markt@apache.org] 
Sent: Wednesday, February 04, 2004 2:21 PM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: Having trouble using CGI with Tomcat 4.1...

Ken,

Without knowing the steps you took, I have no idea. It would also help to
know
exactly what you are trying to do.

Mark 

From: Ken Perregaux [mailto:KPerregaux@NuGenesis.com] 
> I have setup Tomcat to use CGI but when I try to run my 
> script or EXE it get
> the following error...
>  
> HTTP Status 500
>  
> Java.io.IOException: CreateProcess: perl <name of program 
> with full path>
>  
> Am I missing a configuration step?



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message