tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From xavier manohar <palestine_pa...@yahoo.co.in>
Subject Re: jsp error
Date Wed, 18 Feb 2004 17:57:25 GMT
Hello Doug ,
                  I hve not chnged any thing in the web .xml .The context path is still the
root.
my os is windows 95
regards 
mano

Parsons Technical Services <parsonstechnical@earthlink.net> wrote:
Mano,

When you say that it runs ok after starting apache, do you also mean you are
accessing it from apache?

What is your setup and OS.

Post your web.xml and any errors.

A similar symptom occurred when the mappings were not correct.

Doug
www.parsonstechnical.com


----- Original Message ----- 
From: "xavier manohar" 

To: 
Sent: Wednesday, February 18, 2004 12:38 PM
Subject: jsp error


> Hello
>
> when i run a jsp file that calls a bean class in its usebean
> function,doesn't responded correctly when i executed it after running
tomcat
> alone .However when i started tomcat again after starting apache server
the
> jsp file worked correctly .Can any one help me to understand why this
> happens.
> Regards
> mano
>
>
>
>
>
>
> Yahoo! India Insurance Special: Be informed on the best policies,
services, tools and more.



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

Yahoo! India Insurance Special: Be informed on the best policies, services, tools and more.
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, 8-Bit, 0 bytes)
View raw message