tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Yansheng Lin" <yansheng....@silvacom.com>
Subject RE: include Problem with Internet Explorer
Date Tue, 03 Feb 2004 19:21:04 GMT
I had a similar problem a while back.  I think this is a invalid path problem.
Mozilla just ignored it, but IE was not as forgiving.

Debugging technique: comment out any links one-by-one to see which one is
causing the problem.

Hope this helps.

-Yan

-----Original Message-----
From: Daniel Scholnick [mailto:dscholn@yahoo.com] 
Sent: Tuesday, February 03, 2004 11:18 AM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: jsp:include Problem with Internet Explorer


Hi,

I seem to have a problem with Tomcat 4.1.18, IE 6, and jsp:include.  I have a
jsp, lets call is source.jsp, that looks something like this:

<jsp:include name"included.jsp" flush="true">
    <jsp:param name="foo" value="bar"/>
</jsp:include>

When I access source.jsp using Mozilla, everything shows up just fine.  But
when I access it from IE, none of the html generated by included.jsp is sent to
the browser.

Does anyone know what's up?

Thanks in advance for your help.  This one is killing me.

Regards,

Daniel Scholnick



__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! SiteBuilder - Free web site building tool. Try it!
http://webhosting.yahoo.com/ps/sb/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message