tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chris Ward" <cw...@horizon-asset.co.uk>
Subject RE: Repeated "load-on-startup" niggle
Date Mon, 26 Jan 2004 08:34:36 GMT


> 302 -- found (redirect), this is expected and good.  304 -- 
> not modified, means it's in your browser's cache.  Try 
> clearing your browser's cache.

	Top tip. Cleared the cache and the gifs etc. turned up!
	Thanks for that.  I should take more notice of the codes.


> >I'm not convinced my Filter is correct since there are other things
> that
> >have not had the "/hal" added to them...
> >
> > - - [23/Jan/2004:17:31:22 00] "GET /stylesheets/HAL_Styles.css 
> >HTTP/1.1" 302 -
> > - - [23/Jan/2004:17:31:22 00] "GET 
> /JavaScript/HAL_CommonJavaScript.js
> >HTTP/1.1" 302 -
> 
> Is there a matching 304 with /hal for these requests?

	I'll check this later.

> >I was kinda hoping there would be nothing other than "/hal/........" 
> >entries in here.
> 
> No: all requests are logged (because of where in server.xml 
> the AccessLogValve is defined -- you can change this), so you 
> see requests for / as well as /hal.

	Ah. I get it, that makes sense.  

	Thanks again.  I'm close to having my initial problem solved
now.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message