tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Funk <funk...@joedog.org>
Subject Re: Acrobat 6.0.1 plug-in for IE and Tomcat 4.1.x problem
Date Mon, 26 Jan 2004 12:39:21 GMT
Its a fixed bug.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24970

-Tim

David Li wrote:

> Hi,
> 
>   I don't subscribe to the list so direct reply to taweili@yahoo.com 
> would be greatly appreciated.
> 
>   We recently detect a problem with sending generated PDF to Acrobat 
> 6.0.1's IE plug-in. In Tomcat, if the ContentType is set, a charset is 
> automatically appended to it. This causes problem with Acrobat 6.0.1's 
> IE plug-in. So far, we have summarize the following conditions:
> 
> 1. ContentType: application/pdf
> 
> This works fine.
> 
> 2. ContentType: application/pdf;
> 
> This shows blank pages
> 
> 3. ContentType: application/pdf;charset=UTF-8
> 
> This shows error message of corrupted PDF file. However, if we download 
> it, it can be open correctly with Arcobat 6.0.1. Only plug-in 
> complaining the problem.
> 
>   I have tried to contact Adobe about this but, of course, get no 
> response. I think this is more of a problem of Adobe's plug-in 
> implementation rather then Tomcat's problem. I have check the source 
> codes, there is no way to disable appending charset if setContentType is 
> called.
> 
>   Any suggestion is appreciated.
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message