tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rasmus Munk" <m...@writeme.com>
Subject What does this mean? ajp13.service() Error sending initial post -1 0 0
Date Tue, 20 Jan 2004 12:06:37 GMT
Hi
 
I am running tomcat 4.1.29 on IIS 5.0 and j2k 2.0.2 (have also tried older
versions)
 
Sometimes I get this error in the j2k.log:
 
[Tue Jan 20 13:03:18 2004] (error ) [jk_worker_ajp13.c (380)]
ajp13.service() Error sending initial post -1 0 0
 
the log continues:
 
[Tue Jan 20 13:03:18 2004] (debug ) [jk_handler_response.c (155)]
handler.response() Header[0] [Content-Encoding] = [gzip]
[Tue Jan 20 13:03:18 2004] (debug ) [jk_handler_response.c (155)]
handler.response() Header[1] [Content-Type] = [text/xml;charset=ISO-8859-1]
[Tue Jan 20 13:03:18 2004] (debug ) [jk_handler_response.c (155)]
handler.response() Header[2] [Content-Length] = [199]
[Tue Jan 20 13:03:18 2004] (debug ) [jk_handler_response.c (172)]
handler.response(): status=200 headers=3
[Tue Jan 20 13:03:18 2004] (debug ) [jk_service_iis.c (93)]  Into
jk_ws_service_t::head
[Tue Jan 20 13:03:18 2004] (debug ) [jk_service_iis.c (227)]  Into
jk_ws_service_t::write
[Tue Jan 20 13:03:18 2004] (debug ) [jk_isapi_plugin.c (516)]
HttpExtensionProc service() returned OK
 
But the request is not passed to Tomcat, and a response i never sent to the
browser!!
 
Anya ideas?
 
Thanks,
 
Rasmus

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message