tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From swal...@caspercollege.edu
Subject servlets are no where to be found
Date Sat, 17 Jan 2004 00:33:16 GMT
Was hoping some one out there could help me with the 404 problem after
installing a web app under tomcat 5.0.16 running on a windows 2003 server.
I've been thru the archives and several books but all seems lost as
confusion has really set in.

I haven't started anything with the connectors.. Just doing
everything thru tomcat at this time.. I did get the Web app to work
under tomcat on a linux 9 box I've been playing with..

JAVA_HOME = c:\j2sdk1.4.2_03
CATALINA_HOME = c:\tomcat

During the web application install it asks where to put the
1. jar file(s) = c:\j2sdk1.4.2_03\jre\lib\ext
2. servlet files(s) = c:\tomcat\webapps\ROOT\WEB-INF\lib
3. html file(s) = c:\tomcat\webapps\ROOT\datatel\openweb

After the install has finished I have the
1. jar file(s) in c:\j2sdk1.4.2_03\jre\lib\ext
1.1 to many to list here

2. servlet files(s) in c:\tomcat\webapps\ROOT\WEB-INF\lib
2.1 .. maintenance.jar
2.2 .. webadvisor.jar
.... I copied maintenance.jar to DatatelMaintenanceServerlet.jar and
.... DatatelMaintenance.jar with the hope it might help.

3. html file(s) in c:\tomcat\webapps\ROOT\datatel\openweb

.............
CATALINA_HOME\conf\server.xml is untouched.

Nothing has been changed
..............

CATALINA_HOME\conf\web.xml is untouched.
No changes made here
................

CATALINA_HOME\webapps\ROOT\WEB-INF\web.xml I think
reflects the servlet, class and proper mapping...

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

<!DOCTYPE web-app
PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application 2.3//EN"
"http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd">

<web-app>
  <display-name>Welcome to Tomcat</display-name>
  <description>Welcome to Tomcat</description>

  <!-- this is the actual url when the web app link is pressed in IE
       http://127.0.0.1:8080/servlet/com.datatel.server.servlets.webadvisor.WebAdvisor
   -->

<servlet>
  <servlet-name>DatatelMaintenanceServlet</servlet-name>
<servlet-class>
com.datatel.server.servlets.xml.maintenance.DatatelMaintenanceServlet
</servlet-class>
</servlet>

<!-- this class works using the web app installed under tomcat 4.1.29 on a
Linux 9 box -->

<servlet-mapping>
    <servlet-name>DatatelMaintenanceServlet</servlet-name>
    <url-pattern>/servlet/*</url-pattern>
</servlet-mapping>

</web-app>
End web.xml ..........................

I don't understand why the servlets can not be found..
Really would appreciate it if some one could help me out
so I can go play in the snow this weekend.

Thanks.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message