tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joe Francis <jfran...@corp.a9.com>
Subject Tomcat 4.1.29 war unpacking problems
Date Fri, 12 Dec 2003 22:50:14 GMT
Possible newbie question, but I have not found any faqs addressing this:

I just did a vanilla install of 4.1.29 on a linux box.  Connecting to 
localhost:8080 seems to work fine and I can run the example servlets, 
etc.  In netbeans I made a trivial servlet that just spits back some 
helloworld html.  It works within netbeans' built-in tomcat.  I export 
this as a .war file, and copy it into tomcat's webapps folder (the real 
tomcat, not the netbeans one).  Nothing happens, ie., I cannot access 
that servlet via tomcat, and examining the webapps/ directory reveals 
that the war file was not unpacked.  I stopped and restarted tomcat - 
still no love.

If I manually inflate the war file inside of webapps/ROOT, then I have a 
working servlet. 

I've looked at conf/server.xml and verified that the unpackWARS and 
autodeploy settings are both lit. 

Not sure what the next step is, so I thought I'd ask here.  The goal is 
to be able to simply copy a .war into the right place and have a running 
tomcat deploy the servlet corerctly.

cheers,
-joe


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message