tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Frankl Martina <martina.fra...@siemens.com>
Subject AW: REPOST: Can't find child 2386 in scoreboard
Date Tue, 09 Dec 2003 09:43:38 GMT
> This is a repost. Please help.
> 
> Hi
> 
> I have checked the archives and google to solve the problem 
> but to no avail.
> Please help.
> 
> The error I get in my apache error_log when navigating to
> http://localhost/examples is:
> 
> [Sat Dec 06 00:11:21 2003] [info] Server: Apache/2.0.46, Interface:
> mod_ssl/2.0.46, Library: OpenSSL/0.9.6b
> [Sat Dec 06 00:11:21 2003] [error] jk2_init() Can't find child 2386 in
> scoreboard
> [Sat Dec 06 00:11:21 2003] [error] mod_jk child init 1 -2
> [Sat Dec 06 00:11:21 2003] [error] jk2_init() Can't find child 2389 in
> scoreboard
> [Sat Dec 06 00:11:21 2003] [error] mod_jk child init 1 -2
> [Sat Dec 06 00:11:21 2003] [notice] Apache/2.0.46 (Unix) 
> mod_ssl/2.0.46
> OpenSSL/0.9.6b mod_jk2/2.0.3-dev configured -- resuming 
> normal operations
> [Sat Dec 06 00:11:21 2003] [info] Server built: Nov 30 2003 02:31:06
> [Sat Dec 06 00:11:21 2003] [debug]
> 
> in the catalina.out log output seems fine:
> [Sat Dec 06 00:10:08 2003] ( info ) [jk_uriEnv.c (245)]  
> uriEnv.setAttribute()
> t
> he worker directive is deprecated. Use 'group' instead.
> [Sat Dec 06 00:10:08 2003] ( info ) [jk_uriEnv.c (245)]  
> uriEnv.setAttribute()
> t
> he worker directive is deprecated. Use 'group' instead.
> [Sat Dec 06 00:10:08 2003] ( info ) [jk_logger_file.c (184)]  
> Initializing log
> f
> ile stderr
> [Sat Dec 06 00:10:08 2003] ( info ) [jk_workerEnv.c (403)]  
> workerEnv.init() ok
> /usr/local/apache2/conf/workers2.properties
> Dec 6, 2003 12:10:08 AM org.apache.jk.apr.AprImpl init
> INFO: JK2: Initialized apr
> Dec 6, 2003 12:10:08 AM org.apache.jk.common.ChannelUn init
> INFO: JK: listening on unix socket:
> /opt/apache/jakarta-tomcat-4.1.29/work/jk2.s
> ocket
> Dec 6, 2003 12:10:08 AM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
> INFO: JK2: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
> 
> 
> I am trying to use unix sockets.
> 
> WHAT could be wrong?

Maybe nothing at all. I see the same error in my configuration, but everything seems to be
working. 
Somebody on this list said some time ago that this message just shows that jk2 is initializing:
http://www.mail-archive.com/tomcat-user@jakarta.apache.org/msg101074.html
There is also a Bugzilla bug report, but without an answer:
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19044

hth
Martina

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message