tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "George Sexton" <gsex...@mhsoftware.com>
Subject RE: URGENT PLEASE HELP ME........................................
Date Wed, 17 Dec 2003 10:00:53 GMT
Try reading the documentation. The default invoker is disabled in 4.1.x.
Either re-enable it, or create servlet/servlet mapping pairs in the
web.xml file.

-----Original Message-----
From: Pinguti Sridevi [mailto:zava_doubts@yahoo.com] 
Sent: Wednesday, December 17, 2003 1:22 AM
To: anand; javagroup; parvez; tomcat
Subject: URGENT PLEASE HELP ME........................................


I could able to run servlets in tomcat 4.1. I created
a folder called webdev in webapps in that i created WEB-INF and 
classes. I stored web.xml in WEB-INF. as follows.
webapps/webdev/WEB-INF/classes
WEB-INF/web.xml
I configured web.xml with servletname,servletclass between webapps 
tags. After restarting the server when i say
http://localhost:8080/webdev/servlet/myservletfile
It showing 
404 Requested URI not found.
I tried like the below also
http://localhost:8080/webdev/myservletfile
But still it is not getting.
Let me tell anybody that tomcat4.1 have any bug in reading web.xml



---------------------------------
Do you Yahoo!?
New Yahoo! Photos - easier uploading and sharing


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message