tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From George Esperanza <george_espera...@yahoo.com>
Subject Re: html not working
Date Sun, 30 Nov 2003 12:03:52 GMT

--- Timo <timo-jakarta@telus.net> wrote:
> George,
> It seems that you having problems resolving relative
> references, can you
> tell me where your images are located in relative
> form to your web context,

my images are also located together with my html
files.

> also tell me what is your href tags that you used to
> display the images.

here's my simple html file:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01
Transitional//EN">
<html>
<head>
  <title>Title Background</title>
  <meta http-equiv="content-type"
 content="text/html; charset=ISO-8859-1">
</head>
<body
 background="./taxiback.jpg">
<br>
</body>
</html>

If i saved this in an HTML file my tomcat server
cannot find the file but if i renamed it to JSP
Netscape or IE can open it but without the background
image (taxiback.jpg).   If i open it directly with my
browser (as HTML) it looks fine.  

I'm converting my CGI applications into JSP and i'm
new to Java and Tomcat.

Thanks 

George
> 
> Timo


__________________________________
Do you Yahoo!?
Free Pop-Up Blocker - Get it now
http://companion.yahoo.com/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message