tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vaneet Sharma" <Vaneet.Sha...@mcast.edu.mt>
Subject RE: Tomcat 4.1.29 Problem not solved
Date Tue, 18 Nov 2003 15:43:35 GMT
Dear Harry,
 Thankx, i tried it but didnt worked out.
 
 The error is same. 
  After making changes, i went on to Tomcat manager interface and reloaded the context. (I
think that restarts the server, am i right ?)
 
  There aer three or four SERVER.XML Files.
 Which file to change,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i dont know..
 No documentation avaliable
                      Vaneet
                                       

	-----Original Message----- 
	From: Harry Mantheakis [mailto:harry@mantheakis.freeserve.co.uk] 
	Sent: Tue 18/11/2003 16:14 
	To: Tomcat Users List 
	Cc: 
	Subject: Re: Tomcat 4.1.29 Configuration Problem
	
	

	Hello
	
	> 3) I copied my servlet to
	> webapps/hSolutions/WEB-INF/classes/hLibManagSolutions/Hello.class
	
	> <servlet>
	> <servlet-name> Hello </servlet-name>
	> <servlet-class> hLibManagSystem.Hello </servlet-class>
	> </servlet>
	
	Looks like either 'hLibManagSolutions' should be 'hLibManagSystem' or the
	other way round.
	
	Avoid blank spaces in your element values just to be safe. Instead of this:
	
	<servlet-name> Hello </servlet-name>
	
	Type this:
	
	<servlet-name>Hello</servlet-name>
	
	Regards
	
	Harry Mantheakis
	London, UK
	
	
	---------------------------------------------------------------------
	To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
	For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
	
	

Mime
View raw message