tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Charles Gardner" <charles-gard...@comcast.net>
Subject Re: Problem getting Tomcat 4.1.29 on board
Date Wed, 26 Nov 2003 22:05:27 GMT

  I had to add in user with admin permissions to get it to run...

Charles @ home
----- Original Message ----- 
From: "P. Chewning Toulmin" <pct@his.com>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Wednesday, November 26, 2003 10:07 AM
Subject: Problem getting Tomcat 4.1.29 on board


> Hi everyone,
>     I've been having some strange problems in getting Tomcat 4.1.29
> going.  I've installed the software according to instructions--basically
> unzip it into a directory.  I got Tomcat server up and running without
> problem and can even run the examples.  But I can't seem to log into the
> Admin or Manager applications.  I've tried changing the docBase value in
> the Context tag to an absolute path in $CATALINA_HOME/webapp/admin.xml.  I
> can't even run a very simple servlet (no JSP) either.
>     Is there something under my nose that I'm missing?
>     Thanks!
>     Chewning
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message