tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Tulley" <JTUL...@novell.com>
Subject 4.1.27 Session problem on Solaris
Date Tue, 28 Oct 2003 18:31:52 GMT
We are seeing an issue that has the same symptoms as if I were trying to
do load balancing but not getting sticky sessions -namely that our
application every once in a while starts thinking that the session is
not authenticated and prompts on every other request for a login.
The difference here is that we are only dealing with one tomcat
instance, so there is no load balancing in the picture.  (It is just
easier to describe this way since the symptoms are the same).

We have an L4 switch up front, and then requests go straight to
Tomcat's HTTP connectors.  This is Tomcat 4.1.27 on Solaris (9?)

If the browser where the problem is seen is closed down and the user
logs in again in a different browser, the application goes back to
behaving correctly.  So far we have only seen this over HTTPS, though we
are trying to duplicate the problem without the L4 switch and non HTTPS.
 This problem is also very intermittent.

Does anybody have any idea what could cause such a thing to happen?


Jeff Tulley  (jtulley@novell.com)
(801)861-5322
Novell, Inc., The Leading Provider of Net Business Solutions
http://www.novell.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message