tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From rudid...@xs4all.nl
Subject JDBC Realm not working with - Please help
Date Thu, 09 Oct 2003 09:48:39 GMT

Hi,

I'm trying to setup my web app to use JDBC Realm. I am using SQL Server 2000.

Here is the script to create tables:

CREATE TABLE [dbo].[t_Role] (
	[RoleId] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
	[role] [varchar] (12)
)


CREATE TABLE [dbo].[t_Usr] (
	[UsrId] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
	[UsrName] [varchar] (10) ,
	[Pwd] [varchar] (10)
)


CREATE TABLE [dbo].[t_UsrRole] (
	[UsrRoleAdmin] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
	[UsrName] [varchar] (10) ,
	[RoleName] [varchar] (10)
)


Below is the only changes I have made to my server.xml file.


      <Realm  className="org.apache.catalina.realm.JDBCRealm" debug="99"
             driverName="com.microsoft.jdbc.sqlserver.SQLServerDriver"
          connectionURL="jdbc:microsoft:sqlserver://exp468:1433;DatabaseName=Mosaic;user=sa;password=c0mmun1$t;"
         connectionName="rudi" connectionPassword="rudi"
              userTable="t_Usr" userNameCol="UsrName" userCredCol="Pwd"
          userRoleTable="t_UsrRole" roleNameCol="RoleName" />


Any assistance would be greatly appreciated.

Cheers,

Rudi

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message