tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Armenio Pinto <armenio-p-pi...@ptinovacao.pt>
Subject Tomcat response blocks - help please!
Date Mon, 29 Sep 2003 17:07:45 GMT
Hi there, I have the following scenario in my project:

Tomcat 3.2.4 --> mod_jk/ httpd 1.3.27 --> Transparent proxy --> Internet
Explorer

Without the proxy, everything works fine. With the proxy, Tomcat stops
responding in some situations, whenever a redirect is implied. The JSPs are
correctly processed in Tomcat, but the user browser shows nothing; if F5 or
"reload" is pressed, the page shows up! If the same operation is done,
without closing the browser, the following text is inlined in the response
HTML:

HTTP/1.0 200 OK
Date: Mon, 29 Sep 2003 17:00:08 GMT
Server: Apache/1.3.27 (Unix)  (Red-Hat/Linux) mod_jk/1.2.4 mod_python/2.7.8
Python/1.5.2 mod_ssl/2.8.12 OpenSSL/0.9.6b DAV/1.0.3 PHP/4.1.2 mod_perl/1.26
mod_throttle/3.1.2
Cache-Control: no-cache
Pragma: no-cache
Expires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT
Servlet-Engine: Tomcat Web Server/3.2.4 (JSP 1.1; Servlet 2.2; Java 1.4.2;
Linux 2.4.18-27.7.x i386; java.vendor=Sun Microsystems Inc.)
Content-Type: text/html;charset=ISO-8859-1
X-Cache: MISS from xx.xxx.xxx.xxxxxxx.pt
Connection: close


Now, the stranger part: EVERYTHING WORK FINE IN MOZILLA! Even with the
proxy! I guess this has something to do with caching configurations. Can
anyone help me please? Thanks in advance,

Arménio Pinto

Mime
View raw message