tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Madere, Colin" <colin.mad...@ieminc.com>
Subject RE: Problem with Sym links and DefaultContext
Date Mon, 15 Sep 2003 22:43:59 GMT
Check the bug database.  There seem too be an issue with <Resource*> tags
being propogated to non-explicit contexts.  For instance, <ResourceLinks>
don't work when used in the <DefaultContext>, but work fine in <Context>
tags explicitly defining Contexts.

Please log into bugzilla and vote for the bugs.

http://issues.apache.org/bugzilla/

-----Original Message-----
From: Samuel Le Berrigaud [mailto:sleberrig@dexem.com] 
Sent: Monday, September 15, 2003 8:26 AM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Problem with Sym links and DefaultContext


Hello,

I had some problem with sym links too, but mine are not solved at all... 
Could you, please, send me your server.xml file so that I can figure out 
what I did wrong...

Any other advice would be appreciated,

Thanks,

SaM

Lars Petersen wrote:

>Hi
>I try to get several apps with symlinks to work. If I set :
>
><Resources className="org.apache.naming.resources.FileDirContext" 
>allowLinking="true"/>
>
>in the <Context> it works fine, but if I try it in <DefaultContext> it 
>wont work. Any help available?
>
>Thanks
>
>Lars
>
>  
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

Mime
View raw message