tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Giovanni P. Tirloni" <tirl...@bs2.com.br>
Subject Re: Tomcat not showing any error report (FIXED?)
Date Fri, 26 Sep 2003 17:49:42 GMT
 This was my old entry (no error page, nothing):

 <Host name="mydomain.com">
 <Alias name="www.mydomain.com">
   <Listener className="org.apache.ajp.tomcat4.config.ApacheConfig"
   append="true"/>
   <Context path="" docBase="/var/www/mydomain"/>
   <Context path="/_webapp" privileged="true"
   docBase="/path/jakarta-tomcat-4.1.27/server/webapps/manager"/>
 </Host>

 This is the new entry that shows the error page. Adding unpackWARs
 gives more info about the error (line number, etc):

 <Host name="mydomain.com" unpackWARs="true">
 <Alias name="www.mydomain.com">
   <Context path="" docBase="/var/www/mydomain"/>
   <Context path="/_webapp" privileged="true"
   docBase="/path/jakarta-tomcat-4.1.27/server/webapps/manager"/>
 </Host>

 I also changed the HTTP Connector from:

 <Connector className="org.apache.catalina.connector.http.HttpConnector"
  port="8080" minProcessors="5" maxProcessors="75"
  enableLookups="true" redirectPort="8443" proxyPort="80"
  acceptCount="10" debug="0" connectionTimeout="60000"/>

 to:

 <Connector className="org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteConnector"
  port="8080" minProcessors="5" maxProcessors="75"
  enableLookups="true" redirectPort="8443" proxyPort="80"
  acceptCount="100" debug="0" connectionTimeout="20000"
  useURIValidationHack="false" disableUploadTimeout="true" />

 I hope this helps anyone having the same problem. Thanks everybody for
 the hints.

 --
 Giovanni P. Tirloni

Mime
View raw message