tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gregg Bolinger" <gdbol...@embeddedthought.com>
Subject RE: URI Servlet Path Problems
Date Wed, 06 Aug 2003 21:21:58 GMT
Lol, I might as well just say /holocron/servlet/AddReference.  That
works.  Is this typical or is there a problem and this is just a quick
fix.

Gregg

-----Original Message-----
From: Mike Curwen [mailto:gb_dev@gb-im.com] 
Sent: Wednesday, August 06, 2003 4:16 PM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: URI Servlet Path Problems

How about 
<form action="<%= request.getContextPath() %>/servlet/AddReference">
</form>

 ?

> -----Original Message-----
> From: Gregg Bolinger [mailto:gdboling@embeddedthought.com] 
> Sent: Wednesday, August 06, 2003 4:10 PM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: URI Servlet Path Problems
> 
> 
> I did that.  But here is the problem with that.  My pages are 
> under a folder called "secure" so then the URL was 
> http://localhost:8080/holocron/secure/holocron/servlet/AddRefe
> rence  ha. Thanks for the quick response though.
> 
> Gregg
> 
> -----Original Message-----
> From: Mike Curwen [mailto:gb_dev@gb-im.com] 
> Sent: Wednesday, August 06, 2003 4:08 PM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: URI Servlet Path Problems
> 
> take off the leading slash on the form's action, so that it's 
> referencing your web-app (root), and not the server root.
>  
> The URI pattern still needs the leading slash.
> 
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Gregg Bolinger [mailto:gdboling@embeddedthought.com]
> > Sent: Wednesday, August 06, 2003 4:04 PM
> > To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> > Subject: URI Servlet Path Problems
> > 
> > 
> > I have a web app in the following directory 
> c:\tomcat\webapps\holocron
> >  
> > I have specified my URI to a servlet as
> > <uri-pattern>/servlet/AddReference</uri-pattern>
> >  
> > And in my form I have action="/servlet/AddReference"
> >  
> > The problem is that when I click the submit button, I am
> > taken to http://localhost:8080/servlet/AddReference and what 
> > it should be is http://localhost:8080/holocron/servlet/AddReference
> >  
> > So I am getting an error Cannot Find Servlet/Path etc.  Now,
> > if I change my action to 
> > action="/holocron/servlet/AddReference" it works just fine, 
> > but that doesn't make any sense to me.  I have read a bit on 
> > the Invoker Servlet being turned off in Tomcat 4.1.24 but 
> > can't really find any good information on it.  Can someone 
> > explain to me what is going on here?
> >  
> > Thanks.
> >  
> > Gregg
> > 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org




Mime
View raw message