tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Abid Ali Teepo" <abid.ali.te...@mogul.no>
Subject RE: SSL and mod_jk not working
Date Tue, 15 Jul 2003 14:28:06 GMT
Have you uncommented the SSL Connector in tomcat's server.xml file ?
I can't see any ssl connector starting up at all...

If you go to your tomcat's homepage, look up the SSL-HowTO

-----Original Message-----
From: Leander Jedamus [mailto:jedamus@Fh-Worms.de]
Sent: 15. juli 2003 16:09
To: Tomcat Users List
Subject: SSL and mod_jk not working


Hi!

I installed mod_jk and it is working for http, but not for https.
In catalina.out I have:
...
Starting service Tomcat-Standalone
Apache Tomcat/4.1.24
15.07.2003 15:52:51 org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on port 8080
15.07.2003 15:52:52 org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK2: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
15.07.2003 15:52:52 org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=1/171  config=/usr/local/tomcat/conf/jk2.properties

in /usr/local/tomcat/conf/auto/mod_jk.conf
I changed JkLogLevel to info
and restarted apache and fetched http://localhost/examples/
but there is nothing in /usr/local/tomcat/logs/mod_jk.log
Why is that?
What am I missing?

Thanks in advance
Leander
--
Leander Jedamus
Presse- und Öffentlichkeitsarbeit
FH Worms
Erenburger Str. 19
67549 Worms
+49 6241 509-172

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message