tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shapira, Yoav" <Yoav.Shap...@mpi.com>
Subject RE: Tomcat not working
Date Thu, 31 Jul 2003 13:35:03 GMT

Howdy,
My mail reader doesn't like your attachment.  In general, instead of
posting attachments post the relevant bits from the file.  In this case,
since you have no idea what you did wrong, why not just start with a new
installation of tomcat?

Yoav Shapira
Millennium ChemInformatics


>-----Original Message-----
>From: batristain@mediageneral.com [mailto:batristain@mediageneral.com]
>Sent: Thursday, July 31, 2003 8:52 AM
>To: tomcat-user@jakarta.apache.org
>Subject: Tomcat not working
>
>Greetings,
>I have made some kinda change but I can't figure out what I did wrong.
>I've
>attached a copy of my server.xml .  This site is
>http://gdttest.mgnetwork.com:8080/AdWebster
>Can someone look to see if there's something wrong with my server.xml
file?
>
>Thanks,
>Bobbie
>
>Bobbie Atristain
>Internet Systems Administrator
>Media General, INC.
>804.649.6156
>




This e-mail, including any attachments, is a confidential business communication, and may
contain information that is confidential, proprietary and/or privileged.  This e-mail is intended
only for the individual(s) to whom it is addressed, and may not be saved, copied, printed,
disclosed or used by anyone else.  If you are not the(an) intended recipient, please immediately
delete this e-mail from your computer system and notify the sender.  Thank you.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message